Over mij

Op ongeveer 12 jarige leeftijd heb ik de eerste stap gezet in de wereld van de 'magie'. Het optreden van een goochelaar fascineerde mij. De aankoop van het boekwerkje 'Goochelen, 121 trucs voor iedereen' was mijn eerste stap op weg naar de ontdekking van deze wereld vol verrassing en verwondering. Op een andere wijze kijken naar de werkelijkheid en het schijnbaar onmogelijke waar maken.

Geleidelijk heb ik een aantal trucs gebouwd die voor diverse optredens kunnen worden ingezet. Mijn uitdaging is om een voorstelling uit te werken die goed aansluit bij de specifieke doelgroep waarvoor ik een optreden verzorg.

Ik ben aangesloten bij goochelclub Aladdin in Zwolle en lid van de Nederlandse Magische Unie. Ook doe ik mee aan het initiatief Magic Care.  

Voorstellingen

Ik geef nu en dan een voorstelling op uitnodiging. Bijvoorbeeld voor een goed doel of speciale bijeenkomst in kleine kring.

De meeste trucks uit mijn repertoire zijn geschikt voor uitvoering in een kleine zaal met een publiek tussen de 10 en 50 personen.